Terug naar overzicht

Glas in lood

Glas in lood ramen plaatsen is voor Glashandel Koelewijn niet nieuw. We hebben al veel projecten met glas in lood ramen uitgevoerd. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgebouwd en zijn we toonaangevend op het gebied van glas in lood. 

Wij werken samen met een aangesloten Glas in Lood Atelier. Dit atelier kan uw bestaand glas in lood restaureren, een totaal nieuw paneel (eigen design eventueel) verzorgen en uw bestaande glas in lood verwerken tussen dubbelglas (standaard isolatieglas).

Glas in lood tussen dubbelglas (isolatieglas)

Let op! Wanneer u uw bestaand glas in lood paneel tussen dubbelglas laat zetten, wordt het volledig gerestaureerd en opnieuw verlood. Beschadigd glas kan niet gebruikt worden in het proces en zal niet worden hergebruikt, scheurtjes weerkaatsen het licht dubbel vanwege o.a. de beglazing erom heen. Ons atelier zal het vervangen voor soortgelijk nieuw monumentaal glas. Als laatst wordt uw paneel aangepast aan het formaat (circa -17mm) wat nodig is om het in isolatieglas te verwerken en om in uw huidig kozijn te passen.

Ons atelier werkt met het Cushion Edge kader, dit is een zwart kader profiel waar het atelier en Glashandel Koelewijn volledig achter staan op o.a. het gebied van lekkage en duurzaamheid. Het is een zeer beproefd kader, daar waar wij nog nooit lekkage hebben ondervonden. Ook geeft dit een geweldige look te samen met het gerestaureerde paneel. Dit laatste zorgt o.a. voor minder warmteverlies (dus minder stookkosten) en meer comfort tijdens de koude en warme dagen. De condensvorming is minimaal. Ook werkt dit inbraakvertragend en is dit geluidswerender dan alleen het enkel glas in lood. 

Glas in lood prijzen?

Prijzen met betrekking tot het bovenstaande zijn niet standaard en zullen dan ook aangevraagd moeten worden bij ons en ons atelier. Voor scherpe prijzen en een goed advies kunt u contact met ons opnemen. We denken graag met u mee!

Garantie glas in lood

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld isolatiewaarde, levensduur en het kader waarmee wordt gewerkt? Hier vindt u meer informatie over glas in lood tussen isolatieglas.

Ziek ook: Glas in lood bij de Evangelische gemeente "De Ark"


Glas in lood


Glas in lood tussen dubbelglas 

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Projecten

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...