Terug naar overzicht

Hardglas en Hardglazen wanden/deuren

Hardglas, ook wel gehard glas genoemd, is glas dat vele malen sterker is dan gewoon glas. Doordat hardglas een thermische behandeling ondergaat waarbij het tot meer dan 600° C wordt verwarmd krijgt dit glas unieke eigenschappen. Hardglas is moeilijk breekbaar en mocht het glas breken dan zal het breukpatroon ervoor zorgen dat er enkel kleine afgevlakte stukjes ontstaan. Hardglas wordt veelal gebruikt voor glazen deuren, wanden of bijvoorbeeld inbraakwerend glas. Glashandel Koelewijn heeft vele jaren ervaring in hardglas. Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Glazen deuren, hardglas. Uw specialist voor allerlei transparante oplossingen. De keuze is onbeperkt, u kunt kiezen uit diverse soorten figuurglas als hardglas maar ook is het mogelijk om alle mogelijke afbeeldigen te stralen op het glas. Ook is er een zeer ruime keuze in het hang- en sluitwerk.

 

Glazenwanden:

Een bijzonder en populair product is de glazen scheidingswand. Door de transparantie blijft visueel het ruimtelijke van het verblijf behouden. Terwijl de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de ruimtes enorm toeneemt. Ook kan de separatiewand industrieel worden toegepast met zwarte omlijsting, wat in de huidige  woontrends prachtig past. Zowel in kantoorruimten als in een huiselijke omgeving is dit toe te passen.

Glazen scheidingswanden zijn het ideale product wanneer u een grote ruimte wil verdelen, u houd overal het licht en u behoud het optisch ruimtelijk gevoel.

De wanden kunnen worden voorzien van één of meerdere deuren. De deuren kunnen schuiven of draaien (pendelend of met aanslag), deze kunnen worden uitgevoerd in vol glas of als staallook deur.

U kunt natuurlijk ook ruimten gedeeltelijk af te sluiten met glas bijvoorbeeld voor een wachtruimte of een hal.

Graag wisselen wij met u van gedachten om een mooie toepassing voor u te realiseren.

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Projecten

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...