Terug naar overzicht

Ventilatieroosters

Bij een goede isolatie hoort ook goede ventilatie. Wij hebben in ons assortiment een aantal topmerken die probleemloos jarenlang goed blijven fuctioneren. Alle goede eigenschappen zijn tegenwoordig opgenomen in deze roosters. Bijvoorbeeld zijn er roosters leverbaar in de zelfregelende functie. Ook zijn de ventilatieroosters goed schoon te maken en te onderhouden.

 

MultiAir Design

De MultiAir Design is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met uitneembare, traploos regelbare draaicilinder met een ronde afwateringskap, met EasyClean® principe. Het unieke  EasyClean® principe maakt het mogelijk om het gehele klep- of trommelmechanisme uit te nemen. Hierdoor is het gehele rooster intensief te reinigen of reviseren.

MultiAir Classic

De MultiAir Classic is een thermisch geïsoleerd draaiventilatierooster met uitneembare, traploos regelbare draaicilinder met een strakke afwateringskap. Ook dit ventilatierooster is met het EasyClean principe uitgevoerd.

Flatair EPC

 

De FlatAir EPC is een uniek product. Dit is het eerste volledig vlak klepventilatierooster met een zelfregelende klep. Het kan ingebouwd worden in schuifpuien en veranda’s. De kunststofklep met zachte kunststoflip in coëxtrusie zorgt voor een perfecte wind- en waterdichtheid.

MultiCoust EPC

De MultiCoust EPC is een thermisch geïsoleerd, zelfregelend  en geluiddempend ventilatierooster. Het combineert geluiddempende eigenschappen met de compactheid van de natuurlijke ventilatieroosters. De MultiCoust EPC  kan ingebouwd worden in houten, kunststof en aluminium kozijnen.


Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Projecten

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...