Terug naar overzicht

Zonwering tussen dubbelglas

Zonwering tussen dubbelglas is populair. InBlindz is producent van kwalitatief hoogwaardige zonwering tussen isolatieglas, zoals jaloezieën, plissés of duettes. InBlindz raambekleding heeft alleen maar voordelen. Het is zeer hygiënisch, duurzaam, energiebesparend en het geeft u de mogelijkheid om het binnenklimaat naar wens te reguleren. Daarom wordt deze geïntegreerde zonwering zakelijk veel toegepast als buitenbeglazing of scheidingswanden bij kantoren, scholen, ziekenhuizen of kinderdagverblijven. Particulieren thuis ervaren InBlindz als praktisch en fraai voor de woonkamer, dakkapel, badkamer, keuken en serre.

Zonwering ('luxaflex') tussen dubbelglas
De toepassing van zonwering tussen dubbelglas

Voordelen van zonwering tussen dubbelglas

Zonwering tussen dubbelglas heeft talrijke voordelen ten opzicht van 'gewone' zonwering, ook wel luxaflex genoemd. De voordelen van InBlindz zonwering tussen glas:

 • Zeer hygiënisch: stof-, onderhoudsvrij
 • Uitstekende zonwering
 • Licht en warmte regulerend
 • Energiebesparend
 • Biedt privacy
 • Gegarandeerde kwaliteit
 • Duurzaam, lange levensduur
 • Perfect voor mensen met stofallergie

Zonwering voor thuis en kantoor

InBlindz zonwering is in vrijwel elke ruimte toe te passen. De geïntegreerde zonwering is praktisch en sfeervol en is uitermate geschikt voor uw:

 • dakkapel
 • badkamer
 • keuken
 • woonkamer
 • serre of aanbouw
 • kantoor aan huis

Ook op het werk is het uitermate geschikt als buitenbeglazing of scheidingswand. De zonwering van InBlindz wordt daarom veelvuldig toegepast bij scholen, zorginstellingen, openbare gebouwen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven, hotels en banken.

 

Zonwering op kantoor
Zakelijke toepassing van InBlindz zonwering

Uitgebreide keuze

U kunt naar smaak kiezen voor jaloezieën, plissés of duettes tussen glas. U hebt ruime keuzemogelijkheden in kleur en materiaal en kunt uw ruimte zo volledig naar smaak aankleden. Alle types zijn voorzien van een praktische, eenvoudige hand- of elektrische bediening waarmee u de zonwering kantelt en optrekt.

Welk type glas?

InBlindz is isolatieglas met jaloezieën ('jaloezieglas'), plissés of duettes gemonteerd in de spouw. Het wordt geproduceerd als isolatieglas en heeft dezelfde isolerende eigenschappen. Hiermee onderscheids het zich van andere vormen van luxaflex. Ook de techniek van het monteren van InBlindz is gelijk aan het plaatsen van isolatieglas. InBlindz is te combineren met allerlei soorten beglazingen, zoals:

 • Hoog Rendementsglas (HR++)
 • Zonwerend glas
 • Veiligheidsglas
 • Brandwerend glas
 • Hardglas

Kleurrijk

InBlindz kan geleverd worden in verschillende mooie en materialen. De zeer fijne stoffen, modieuze kleuren, bieden voor elke smaak wat wils. U kunt hierdoor uw woon-, slaap- of kinderkamer volledig naar eigen smaak stylen.

 

Eenvoudige bediening van uw zonwering

Gemak dient de mens. U kiest naar voorkeur voor een hand- of elektrische bediening voor de zonwering van uw raam. Onder handbediening valt bediening met een koord, magneet, knop of staaf.

Het elektrisch bedienen van nagenoeg alle vormen van InBlindz gebeurt met een externe of interne motor. De motor wordt aangestuurd door een schakelaar op de muur, toetsen op de batterij of een afstandsbediening. De batterij van de afstandsbediening laadt u eenvoudig op met een adapter of zonnecel.

De bedieningsmogelijkheden zijn uitgebreid, van individuele bediening tot aansluiting op een gebouwbeheerssysteem (Domoticasysteem), waarbij een smartphone de InBlindz op afstand aanstuurt.

 


Inblindz zonwering is eenvoudig te bedienen, handmatig of electrisch 

Gegarandeerde kwaliteit

Met InBlindz koopt u kwaliteit, waar u lang van kunt genieten. Het is een product van Nederlandse makelij van gerenommeerd glasproducent Stolker Glas. InBlindz heeft in de loop der jaren een kwalitatief uitstekende reputatie opgebouwd en we garanderen een betrouwbaar en toekomstbestendig product. De zonwering kan niet beschadigen tussen het glas en is daarom veel duurzamer dan luxaflex zonwering voor het raam. Het kan ook niet aangetast worden door invloeden van buitenaf, zoals vocht, vet en licht. De bediening is intensief getest en uiterst gebruiksvriendelijk. Kortom, InBlindz is niet alleen prettig in gebruik, maar waarborgt ook een lange levensduur en een goede investering. U kunt daarom rekenen op een uitgebreide garantieregeling van meerdere jaren. InBlindz geeft 5 jaar garantie op haar producten.

Prijs van zonwering tussen dubbel glas

Bent u benieuwd naar de prijs en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw gebouw, huis of ruimte? Neem dan contact op met onze InBlindz adviseur telefoonnummer 033-2996363. Zij adviseert u graag over de uitgebreide toepassingen en kent de prijzen en mogelijkheden.

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Projecten

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...