Glasschade herstellen - 24-uurs glasservice

Glasschade?
Bel 24 uur per dag 033 - 299 63 63

Is uw glasschade urgent? Bel dan direct naar +31332996363 . Wilt u dat een monteur bij u langskomt buiten de reguliere werktijden om (0800-1600) of op feestdagen, houdt dan rekening met extra kosten. Vrijwel altijd worden deze kosten gedekt door uw verzekering.

U kunt ons 24/7 bellen op 033 - 299 63 63.

 


Wat kunt u verwachten

Wanneer u onze meldkamer belt betreft urgente glasschade, dan zult u binnen het uur (tenzij anders wordt aangegeven) teruggebeld worden door de dienstdoende monteur. In dit gesprek spreekt u met hem af hoe laat en wanneer hij langs gaat komen.

Niet enkel wordt er een noodvoorziening geplaatst, teven wordt er ingemeten ten behoeve van definitief herstel. De eertvolgende werkdag zult u hiervoor een offerte krijgen. De factuur voor de werkzaamheden verricht en de offerte moet u overleggen aan uw verzekeringsmaatschappij. Vrijwel altijd worden deze kosten gedekt.

Wanneer wij van u of uw verzekeringsmaatschappij groen licht krijgen, zullen wij uw glas bestellen en zal er een afspraak gemaakt worden betreft het plaatsen.

Glasschade melden

Is uw glasschade minder urgent? Dan kunt u ook gebruik maken van het onderstaande formulier om uw glasschade aan ons te melden. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op om de schade op te nemen.

 

Projecten

Bezig met laden...