Hardglazen sauna deur geplaatst

13 Februari 2018 - Glashandel Koelewijn heeft een mooie opdracht gekregen om een glazen deur te plaatsen in een wellnesscentrum. Een leuk project voor onze glaszetters!

Hardglazen sauna deur

Regelmatig schakelt wellnesscentrum Sereen in Tienhoven Glashandel Koelewijn in voor een mooie opdracht. Zo mochten we onlangs een hardglazen deur plaatsen bij de sauna. Deze deur is voorzien van een slot en geplaatst bij de buitensauna. Een foto van het eindresultaat vind je hieronder:

Hardglazen deur in sauna
Hardglazen sauna deur, voorzien van een slot

Hardglazen deuren

Hardglas, ook wel gehard glas genoemd, is glas dat vele malen sterker is dan gewoon glas. Doordat hardglas een thermische behandeling ondergaat waarbij het tot meer dan 600° C wordt verwarmd krijgt dit glas unieke eigenschappen. Hardglas is moeilijk breekbaar en mocht het glas breken dan zal het breukpatroon ervoor zorgen dat er enkel kleine afgevlakte stukjes ontstaan.

> Meer informatie over hardglazen deuren

Offerte aanvragen? 

Wilt uw zelf ook een hardglazen deur laten plaatsen of heeft u een ander glasproject waar u de hulp van een ervaren glasspecialist bij kunt gebruiken? Dan kunt een offerte aanvragen via info@glashandelkoelewijn.nl of telefonisch contact met ons opnemen via:

033 - 299 63 63

Laatste nieuws

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...