Kogelwerend-, Brandvertragend- en Inbraakvertragend glas

Kogelwerend-, brandvertragend- en inbraakvertragend glas zijn sterke glaswanden die zijn voorzien van één of meerdere folies tussen het glas in. 

Inbraakvertragend glas

Momenteel gaan er veel mensen op vakantie en zijn zij vaak de dupe van inbraken. Maak het inbrekers niet gemakkelijk en plaats gelaagd glas in de ruiten, tenminste op de begane grond.

Kogelwereld glas

Veiligheidsglas 

Tevens bepaalt de meest recentelijke Bouwbesluit en haar norm dat ruiten van deuren of andere vormen van glas welke geplaatst zijn op een hoogte van 500 MM of lager, van veiligheidsglas moet worden voorzien. Dit niet in verband met een eventuele val van hoogte, maar voor letselbeperking. Door het glas heen gaan is nog geen eens de boosdoener voor het letsel, maar uit het glas zien te komen.

Een ruit voorzien van folie zal uiteraard kapot gaan, maar zal minimaal of geen letsel vormen aan u of uw kinderen. Kies voor veilig, kies voor preventieve maatregelen, kies voor gelaagd glas!

Veilig glas laten plaatsen? 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om veilig glas te laten plaatsen? Laat het ons weten en we informeren u graag over de toepassing van kogelwereld-, brandvertragend- of inbraakvertragend glas. Vraag uw offerte aan via info@glashandelkoelewijn.nl of 033 - 299 63 63.

Gelaagd glas met folie

 

Laatste nieuws

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...