Spiegel op maat, binnen een week!

18 januari 2018 - Een spiegel die perfect past bij de eettafel, dat is waar onze klant om vroeg. Precies op maat en binnen een week geplaatst. Wanneer je een spiegel wilt die precies past bij de rest van je interieur, kun je deze op maat laten maken. Zo zorg je er voor dat deze niet te groot of te klein is en zal deze exact aan jouw wensen voldoen.

Maatwerk boven de eettafel

In dit geval hebben we een spiegel geproduceerd van 900 x 2520mm. De spiegel is gemaakt van 6 mm verzilverd glas, met een strakke randbewerking. Een eigen product van Glashandel Koelewijn dus. Precies op maat en binnen een week op haar plek boven de eettafel. En zo zit je ineens met 14 personen aan tafel! 

Mogelijkheden spiegel op maat

Wij leveren spiegels op maat, in bijvoorbeeld uw badkamer, als keuken achterwand of in uw hal. Indien gewenst kunnen er gaten in geboord worden t.b.v. stopcontacten. Spiegels kunnen poly of facet geslepen worden en we kunnen zelfs een tekst of een afbeelding in uw spiegel zandstralen. Spiegels zijn er in 4 en in 6 mm, onze specialisten kunnen u adviseren welke dikte voor uw toepassing wenselijk is.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over onze spiegels op maat? Vraag uw offerte aan via info@glashandelkoelewijn.nl of neem telefonisch contact met ons op via 033 - 299 63 63. Hieronder ziet u het mogelijke eindresultaat:

spiegel op maat

Laatste nieuws

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...