UV-verlijmen van glas

Bij Glashandel Koelewijn gaan we een uitdaging op het gebied van glas niet uit de weg. Geen opdracht is te ingewikkeld voor onze glas specialisten! Ook het UV-verlijmen van glas niet. 

Verlijmen van glas met UV-lijm

Door glas te verlijmen kan een verbinding tot stand worden gebracht tussen glas en vrijwel ieder ander materiaal. Je kunt natuurlijk glas op glas lijmen, maar combinaties als glas op metaal of op RVS zijn ook te realiseren.

De verbinding komt tot stand met een lijm die in het bereik van UV-A wordt uitgelicht. De gebruikte frequentie is tussen de 350 en 400 Nm. De verbindingen die worden gemaakt zijn sterker dan de sterkte van het glas zelf.


Het UV-verlijmen van glas

Eigen glas productiehal

Het vakmanschap en de expertise van onze glasmonteurs komen samen in onze eigen productiehal. Daar kunnen we glasoplossingen op maat realiseren. Zo produceren wij o.a. isolatieglas of gecombineerd met figuurglas, gelaagd isolatie- en enkelglas, dubbelglas voor straalcabine's, spiegels, modelruiten en glazen ''planken'' voor bijv. in een (koel)kast.

Glas offerte aanvragen?

Heeft u ook een uitdagend glas project waar u onze glaszetters graag voor wilt inzetten? Vraag dan nu een offerte aan via info@glashandelkoelewijn.nl of met met 033 - 299 63 63. We helpen u graag verder!

 

Laatste nieuws

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...