Vocht aan de binnenkant van het raam?

7 februari 2018 - Heeft u vochtoverlast? Beslaan uw ramen aan de binnenkant en blijft u maar lappen? Dan bestaat de kans dat uw woning niet voldoende ventileert.

Luchtkwaliteit verbeteren?

U kunt de luchtkwaliteit verbeteren door o.a. ventilatieroosters toe te passen. Dit kan zonder uw hele kozijn aan te passen door middel van een nieuwe maat ruit met daarop een ventilatierooster. Verse, frisse zuurstof zal voor een groot gedeelte bijdragen aan de oplossing van uw vochtprobleem.

Ventilatierooster raam
Verse, frisse zuurstof zal bijdragen aan de oplossing van uw vochtprobleem.

Minimale condensvorming

Verder kunt u eens kijken naar de leeftijd van uw ruit. Enkele- of dunne ruiten (ook al is het dubbelglas) hebben een lage isolatiewaarde. Hierdoor kan condensvorming aan de binnenkant (dus in huis) plaatsvinden. Bij een nieuwe (HR++) isolatieruit is de kans op condensvorming aan de binnenkant minimaal of niet. Meer informatie over (HR++) isolatieruiten

Offerte aanvragen? 

Wil u meer weten over hoe u vochtoverlast kunt voorkomen of wilt u een offerte voor het plaatsen van (HR++) isolatieruiten aanvragen? U betaalt op de plaatstingskosten van isolatieruiten nu slechts 6% BTW. Vraag uw offerte aan via info@glashandelkoelewijn.nl of neem telefonisch contact met ons op via:

033 - 299 63 63. 

Raam ventilatie werking

Laatste nieuws

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...