Plan van aanpak

Visie op dienstverlening

Glashandel Koelewijn heeft als doel  om in samenwerking met onze opdrachtgevers te bouwen aan duurzame relaties. Om te komen tot een optimale samenwerking en goede verwerking van de werkzaamheden is op alle gebieden een goede communicatie en bekwaamheid noodzakelijk in elke fase van de werkzaamheden. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Dat is ook de voornaamste reden. om volgens de ISO 9001/2008 normeringen te willen werken. Wij zijn wij  VCA* 2005 gecertificeerd.  Deze certificering heeft betrekking op de veiligheid en milieu eisen rondom het werk. Naast deze  certificering zijn wij ook aangesloten bij de erkenningsregeling AF-erkend glaszetter. Onze onderneming draagt het GBO vak certificaat, wat het vakmanschap van onze mensen garandeerd. De wensen van onze opdrachtgevers staan voorop. Volgens onze visie is meedenken en adviseren in het belang van de opdrachtgever essentieel.

 

Klantencontact

Wij hechten veel waarde aan het opbouwen van een goede relatie met onze opdrachtgevers. Communicatie met onze opdrachtgevers krijgt vorm door regelmatig overleg waarbij gesproken wordt over de al uitgevoerde en lopende werkzaamheden, de verwerking van de opdrachten, analyses van schadeoorzaken en mogelijke preventieve oplossingen.  Wij zijn op meerdere manieren goed te bereiken, telefoon, e-mail en  telefax zijn onze media om contact te leggen. Om uw vragen en berichten direct op te volgen. Door een efficiënt ingerichte orderverwerking en aanname van opdrachten is het mogelijk om zeer grote hoeveelheden opdrachten in zeer korte tijd te behandelen. Ook hebben wij door de juiste software een schat aan informatie direct beschikbaar waardoor vragen van u vrijwel altijd direct kunnen worden beantwoord.

 

Klachtenregeling

Bij Glashandel Koelewijn is alles er opgericht om klachten te voorkomen. Onze structuur en systeem van verwerking van de werkzaamheden zijn dan ook zo opgezet om een goed resultaat te bereiken. Dit wordt ondersteund door het zeer geringe aantal klachten dat wij ontvangen en door de positieve keuringsrapporten van onze opdrachtgevers. Ons beleid is er ook opgericht dat de klachten die er zijn gelijk en met voorrang op te lossen en te kijken naar preventieve maatregelen om herhaling te voorkomen. Ook hebben wij een klachtenregistratiesysteem waarin wij kunnen zien waar eventuele knelpunten zijn of ontstaan.

 

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid is goed en eenvoudig. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week onder telefoonnummer 033 2996363 bereikbaar. Tijdens kantooruren zullen de opdrachten op kantoor worden aangenomen en verwerkt en buiten kantooruren krijgt men direct de dienstdoende monteur aan de telefoon wat de accuraatheid ten goede komt, informatie gaat gelijk van opdrachtgever naar monteur.  Deze bereikbaarheid wordt door ons regelmatig gecontroleerd. 

Projecten

Bezig met laden...