Verzekerd glas laten maken?

Heeft u glasschade en is deze verzekerd? Dan kunt u bij Glashandel Koelewijn B.V. terecht! Wij werken niet in samenwerking met, maar wij voldoen wel aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij. U dient uw glas te laten vervangen door een gerennomeerde Glashandel welke:

✓ Voldoet aan de normering van het zetten van glas en toebehoren. Tevens dient het bedrijf
✓ Aangesloten is bij het GBO. Verder wordt er verlangd dat het bedrijf
✓ AF erkend en VCA gecertificeerd is.

Glashandel Koelewijn B.V. voldoet aan de bovenstaande eisen.

Glasverzekering?

Wilt u uw verzekerde glas laten maken door ons? Vraag dan nu een offerte aan. Onze specialisten meten de glasschade in en voorzien u van een uitgebreide offerte. Deze verstuurt u naar uw verzekering, om vervolgens akkoord bevonden te worden. Wanneer uw claim akkoord bevonden wordt, zal uw verzekering gaan uitkeren. Het uitkeringstermijn hangt af van de verzekeringsmaatschappij.

"Heeft u glasschade en is deze verzekerd?
Bel ons: 033 - 299 63 63"

 

U blijft de opdrachtgever voor ons en dient de offerte voor akkoord te ondertekenen. Hierna zullen wij uw bestelling in behandeling nemen. De verwachte levertijd is 1 tot 2 weken. Wanneer uw bestelling binnen is zal onze planning contact met u opnemen voor een plaatsingsvoorstel.

Als het goed is, heeft uw verzekering tegen die tijd uitgekeerd en kunt u aan ons de factuur voldoen, nadat het werk volledig opgeleverd is. Vul onderstaand formulier in of bel met 033 - 299 63 63. We helpen u graag!

1
2
3
4
5

Projecten

Bezig met laden...