Visie en Missie

De glasbranche is een enorm interessante branche waarin de ontwikkeling en innovatie op dat gebied enorm aantrekt en dus ook de markt. Glashandel Koelewijn bezoekt internationale beurzen om op de hoogte te blijven van de meest recentelijke ontwikkelingen. Wij zijn VCA* gecertificeerd wat een extra waarborg is voor de veiligheid, milieu en gezondheid. Verder zijn wij lid van het GBO en bezit ons uitvoerend personeel een GBO vakcertificaat.

Continue verbetering en kwaliteit

Wij werken referent aan het ISO 9001|2008 en haar normen, voor o.a. continue verbetering en kwaliteit van onze dienstverlening.

"Het mooiste van glas vind ik dat het transparant is en licht doorlaat. En dat het breekt’’ lacht Henk Heek, Directeur Grootaandeelhouder Glashandel Koelewijn B.V. 

Ook aankomend aandeelhouder en Manager Binnendienst Peter Koelewijn vindt het toch wel erg fijn dat glas breekt. ‘’Even serieus, de mogelijkheden met betrekking tot glas zijn eindeloos waardoor het een enorme toegevoegde waarde kan hebben aan het in- en exterieur’’.

Bedrijfsvoering Glashandel Koelewijn

Naast managers en aandeelhouders heeft Glashandel Koelewijn een pittig uitvoerend directeur in dienst, om de algehele bedrijfsvoering te doen waarborgen en daar waar nodig te optimaliseren.

Ontmoet Daphne Hartog: zij presteert het op de meest creatieve manieren het maximale uit de medewerkers te halen en zo de hoogste klanttevredenheid te realiseren. "Falen is geen optie, want falen is daadwerkelijk een kans welke je krijgt om het de eerstvolgende keer beter te doen" is 1 van haar fijnste motto.

Momenteel bekleedt zij een belangrijke rol in onze organisatie en weet zij onze visie en missie op de meest doordachte en realistische manier te bewerkstellen. Groeien, ontwikkelen, durven. DE ondernemer achter Glashandel Koelewijn anno 2017 en verder.

Groeien, ontwikkelen, durven

Zij ziet meer werkgelegenheid en onafhankelijkheid voor ons in de toekomst… Zij vertelt over Glashandel Koelewijn en haar specialiteit:

"Glasbedrijven willen fuseren met ons, maar dat slaan wij af. Wij willen wel samenwerken, maar vaak heeft de ander meer aan ons dan dat wij aan hen kunnen hebben. De meeste glashandels zijn namelijk enkel gespecialiceerd in het oppakken van de massa schade en herstel. Wij zijn meer dan dat!’’ zegt Daphne vol trots. "Wij bieden alles op het gebied van glas, de mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos en wij zullen tot het einde gaan om te realiseren wat de klant wil. Zelfs wanneer geen enkele andere glashandel haar wil helpen omdat zij het niet aandurven’’. "Ik ben zo ontzettend trots op mijn collega’s, zij zijn niet zomaar glaszetters… Zij zijn technisch kunstenaar’’.

Projecten

Bezig met laden...