Missie Visie

WERKEN MET GLAS

Glashandel Koelewijn en haar team staan voor kwaliteit en vakwerk, evenals de jarenlange kennis overdragen aan de nieuwere generatie. Inmiddels zijn wij een familiebedrijf waar voornamelijk de mannen het zwaarste werk doen en de dames de werkvoorbereiding en afronding onder de hoede nemen.

Wij vinden het belangrijk dat de klant centraal staat en dat het eindresultaat naar wens is. Wij geven eerlijk advies over de verschillende mogelijkheden, deze zijn namelijk eindeloos. Onze aanbiedingen zijn wellicht niet het goedkoopst en concurreren met internet of ZZP-ers lukt ons nauwelijks, maar wij doen er alles aan om u een scherpe prijs aan te bieden en te voorzien van een snelle levering en plaatsing.

Wij en onze monteurs zijn VCA* gecertificeerd, wat een extra waarborg is voor de veiligheid, milieu en gezondheid. Tevens zijn wij lid van het GBO en bezitten onze medewerkers eveneens een GBO vakcertificaat.

Continue verbetering en kwaliteit

Wij werken referent aan het ISO 9001|2008 en haar normen, voor o.a. continue verbetering en kwaliteit van onze dienstverlening.

Partners Glashandel Koelewijn

"Het mooiste van glas vind ik dat het transparant is en licht doorlaat. En dat het breekt...’’ grapt Henk, partner en Technisch Deskundige van Koelewijn.

Ook partner en Manager Peter vindt het ook wel erg fijn dat glas breekt. ‘’Maar even serieus, de mogelijkheden met betrekking tot glas zijn eindeloos waardoor het een enorme toegevoegde waarde kan hebben aan het in- en exterieur’’.

Besturing Glashandel Koelewijn

Partner en Bestuurder (sinds 2016) Daphne is bij Koelewijn voornamelijk bezig de algehele besturing.

Zij ziet meer werkgelegenheid en onafhankelijkheid in de toekomst… Zij vertelt over plannen van Glashandel Koelewijn:

''Separaat van het feit dat wij behoorlijk wat technisch inzicht bewaken, heeft de jongste garde ook nog heel wat in te brengen. Wij moeten anticiperen op het online koopgedrag van particulieren en ZZP-ers en dit gaan wij ook absoluut doen. Hoe? Dat houden wij nog héél eventjes voor ons...''.

Projecten

Bezig met laden...