Missie Visie

Koelewijn staat voor kwaliteit en vakwerk. Wij doen aan een goede voorbereiding en nemen tijd voor de opdracht. De klant krijgt waar zij voor betaald; een kwalitatief en mooi eindresultaat.

Wij zien dat er in deze branche vaak gebrek aan communicatie en informatie is richting de klant, waardoor het zomaar kan zijn dat zij het verkeerde product in huis hebben (denk hierbij aan de normen die vastgesteld zijn). Hoe vaak zien wij gewoon glas verkocht, daar waar het veiligheidsglas had moeten zijn. Of ruiten die vroegtijdig lek zijn door het verkeerd monteren... Zonde, en geen verzekering die dit vergoed.

Verder zijn wij VCA* gecertificeerd wat een extra waarborg is voor de veiligheid, milieu en gezondheid. Tevens zijn wij lid van het GBO en bezit ons uitvoerend personeel een GBO vakcertificaat.

Continue verbetering en kwaliteit

Wij werken referent aan het ISO 9001|2008 en haar normen, voor o.a. continue verbetering en kwaliteit van onze dienstverlening.

Partners Glashandel Koelewijn

"Het mooiste van glas vind ik dat het transparant is en licht doorlaat. En dat het breekt...’’ grapt Henk Heek, partner en Technisch Deskundige van Koelewijn.

Ook partner en Manager Binnendienst Peter Koelewijn vindt het ook wel erg fijn dat glas breekt. ‘’Even serieus, de mogelijkheden met betrekking tot glas zijn eindeloos waardoor het een enorme toegevoegde waarde kan hebben aan het in- en exterieur’’.

Besturing Glashandel Koelewijn

Partner en Bestuurder (sinds 2016) Daphne Hartog is bij Koelewijn voornamelijk bezig de algehele besturing en (financiele) bedrijfsvoering te doen waarborgen en daar waar nodig te optimaliseren. Ook het bewaken van de orderportefeuille is haar verantwoording.

Zij ziet meer werkgelegenheid en onafhankelijkheid voor ons in de toekomst… Zij vertelt over Glashandel Koelewijn en haar specialiteit:

"Glasbedrijven willen fuseren met ons, maar dat slaan wij af. De meeste glashandels zijn namelijk enkel gespecialiceerd in het oppakken van de massa schade en herstel of nieuwbouw. Wij zijn meer dan dat!’’ zegt Daphne vol trots. "Wij bieden alles op het gebied van glas, de mogelijkheden zijn inderdaad eindeloos en wij zullen tot het einde gaan om te realiseren wat de klant wil. Zelfs wanneer geen enkele andere glashandel haar wil helpen omdat zij het niet aandurven’’.

"Ik ben zo ontzettend trots op mijn collega’s, zij zijn niet zomaar glaszetters… Zij zijn Technisch Kunstenaar’’.

Projecten

Bezig met laden...