Terug naar overzicht

Calculatie, Relatiebeheer

Ontmoet Andre van Rijn, de beheerder van relaties en alle projecten bij Glashandel Koelewijn. Hij is onze expert op het gebied van het calculeren en voorbereiden van kleine, tevens grote projecten, (massa) leveringen overal ter wereld en ook het plaatsen ervan. 

"Ik werk hier vanaf november 2016 en heb mij sindsdien enorm ontwikkeld op het gebied en de branche van glas en de markt hiervan. Aannemers zien mij als het gezicht, als wel de stem van Glashandel Koelewijn in dit opzicht. Zij vertrouwen op mijn expertise en secuurheid wat betreft de voorbereidingen en planning van de werkzaamheden. Ik hoop nog lang samen te mogen werken met Koelewijn en haar medewerkers’’.

Calculeren en voorbereiden van glas projecten

Andre werkt veel samen met (grote) aannemers zoals o.a. Coen Hagedoorn Amersfoort/Utrecht/Huizen/Amsterdam, Heijmans, Timmerfabriek de Broekemolen, Aalberts Bouw, Zwaan en van de Bor, van Oosterom Bouw, VDA Afbouw, Averesch Rijssen etc.

Bent u aannemer en zoekt u een partner op het gebied van glas en toebehoren, neem dan contact op met Andre via Verkoop@glashandelkoelewijn.nl of 06 43 70 90 78.

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Projecten

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...