Glaszetter regio Utrecht

Glashandel Koelewijn is dagelijks werkzaam in de regio Utrecht. Met ons team van goed opgeleide glaszetters zetten wij het glas op vakkundige wijze in Utrecht en omliggende plaatsen. Zo werken we niet alleen in Utrecht, maar ook bijvoorbeeld in Zeist, Houten, IJsselstein, Nieuwegein, Maarssen en De Meern. 

Dubbelglas plaatsen in Utrecht

Onze glaszetters hebben reeds vele projecten en opdrachten uitgevoerd in Utrecht. We leveren en plaatsen dagelijks alle soorten dubbelglas of HR++ glas tegen scherpe prijzen. Tevens leveren wij direct uit voorraad alle soorten enkel glas zoals bijvoorbeeld gelaagd glas, brandwerend glas, spiegels, etc. Door onze goede bereikbaarheid en effectieve aanpak van het hele proces kunnen wij glas leveren en het glas zetten tegen zeer concurrerende prijzen. Voeg daarbij het vakmanschap van onze glaszetters voor een compleet goede service en professionele afhandeling. 

Glaszetter in Utrecht?

Zoekt u een glasbedrijf in de regio Utrecht? Wij zijn u graag van dienst in Utrecht, Nieuwegein, Zeist, Houten, Ijsselstein en andere plaatsen in de regio. Zowel voor het plaatsen van nieuw glas, het vervangen van glas als het herstellen van glasschade kunt u bellen met het telefoonnummer:

Bel 033 - 299 63 63

Glasschade?

Tel: 033 - 299 63 63

Andere regio's

Meer informatie

Gebruik het onderstaande formulier om direct contact met ons op te nemen.

Projecten

Bezig met laden...