Vraag uw offerte aan

 

Ontmoet Nadia en Jennifer, onze office assistant en de kern van het bedrijfsbureau. Zij maken 90% van alle offertes voor de klant.

 

"Vandaag in mijn mailbox, diezelfde dag nog een offerte. Het liefst stuur ik de offerte binnen 5 minuten, maar het aanvragen van prijzen bij verschillende leveranciers werpt zijn vruchten toch echt wel af. Hoe beter de prijs van hen, hoe scherper ik onze dienstverlening mag aanbieden."

 

Tevens staan de dames een groot gedeelte van de particuliere markt bij ons te woord. Voor advies over o.a. levertijden, productinformatie, eigen productie, planning en offerteaanvragen, bent u bij hen aan het juiste adres.

 

Offerte voor uw glas nodig?

U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen;

 

 

 

 

Een offerte op maat laten maken, zonder dat wij langs hoeven te komen?

 

 

Omdat het óók u kosten bespaart, maken wij in algemene zin alle offerten op afstand, de zogenoemde Pro Formaofferte. Onze medewerkers doen hen best om deze aanbieding zo concreet en correct mogelijk aan te bieden, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan na de definitieve inmeting.

 

 

Let op! Hoewel het daadwerkelijk inmeten en de offerteverwerking/aanbieding onder ''Service'' vallen, zijn wij wél genoodzaakt om de (reis)kosten door te belasten naar u. Deze kosten worden vaak in de vorm ''CASH-BACK BIJ OPDRACHT'' aangeboden.

 

 

Voor het vergelijken mag u de Pro Formaofferte gebruiken.

 

 

In onze Algemene Voorwaarden leest u welke (reis)kosten verbonden zijn aan een inmeetopdracht en hoe u een Pro Formaofferte mag interpreteren.

 

 

1
2
3
4
5

Projecten

Bezig met laden...