Werken bij Glashandel Koelewijn

 

Glashandel Koelewijn staat met 12 enthousiaste medewerkers voor u klaar. Met ons team werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende opdrachten. Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuw personeel, zowel glaszetters als mensen die ondersteunende werkzaamheden verrichten. De onderstaande vacatures zijn momenteel beschikbaar:

Vacatures

 

  • Glaszetter

 

HALLO, GLASZETTER!        HALLO, SCHILDER!        HALLO, TIMMERMAN DIE GLASZETTEN KAN!

Wij zoeken jou! 

Goed vakwerk leveren = Goed geld verdienen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen

 

Bij Koelewijn wordt je vooral beloond naar Inzet en Vakwerk. En hier hoef je echt niet zo hard voor te werken! Ben jij ZZP-er en wil je jezelf verhuren of wil je misschien in vaste loondienst aan de slag? Werk je graag fulltime of juist parttime? Houdt je van rustig en alleen werken of zou je juist samen met een collega willen werken? Bij ons kan het gewoon allemaal!

!  S O L L I C I T E E R  .  N U  !

 

Wij zoeken een nieuwe collega met Technisch Inzicht, welke ook een ruitje kan zetten. Een collega met gouden handjes en veel passie voor het vakwerk. 

Ben of ken jij een Glaszetter, Schilder of Timmerman die glaszetten kan? Of heb je dit ooit gedaan en wil je het vak weer oppakken en jezelf verder ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

 

Werken met Glas | Bij ons gaat dat net even iets anders dan bij de rest...

 

Buiten die welbekende schadeherstel-opdrachten om, houden wij ons vooral bezig met mooie en uitdagende klussen. Klussen die een ander afslaat en niet aan beginnen wil. Wij doen veel aan renovatiewerk, vooral voor particulieren (mensen zoals jij en ik). Oud werk opknappen, verduurzamen, afwerken en daar ook voldoende tijd voor nemen. Wij gaan voor Complimenten als reactie op een verstuurde factuur. Deze delen wij dan ook graag in onze groeps-App. Nieuw werk doen wij nauwelijks, maar zal af en toe wel gedaan moeten worden. Hetzelfde geldt voor het zogenoemde ‘’stampwerk’’. Wij zijn een klein team en vermijden massawerken. Kleine, mooie en afwisselende opdrachten voorkomt een hoge werkdruk en zorgt voor tevreden medewerkers. Dit houdt het werk veelzijdig en zorgt voor een Snelle Ontwikkeling in Technisch Inzicht en Persoonlijke Groei

In de momenteel beschikbare functie houdt jij je voornamelijk bezig met het:

  • - (de)Monteren of inmeten van glas
  • - Renoveren of inmeten van houtwerk

Voor het verrichten van de aangegeven werkzaamheden wordt je gecompenseerd met een Bovengemiddeld Salaris. Indien in loondienst; wij zijn aangesloten bij een bedrijfspensioenfonds en de C.A.O. Vlakglas is van toepassing.

 

Bonussen | Fooi | Compensatie(s)

 

Krijg jij Fooi van de klant? Dan hoef je dit alleen maar te delen met de collega waarmee je de klus hebt gedaan. Ben je alleen? Dan is dit geld helemaal voor jou!

Weet jij op een of andere manier uit te blinken? Door bijvoorbeeld gewoon op tijd te zijn of omdat jij de meeste complimenten krijgt van de klant? Omdat jij elk probleem omarmt als een uitdaging en zoekt naar oplossingen. Doe jij altijd je best om gezond en fit te zijn, wat bijdraagt aan een nihil ziekteverzuim? Dan kun je zomaar een Bonus krijgen van je werkgever J . Soms in combinatie met een mooie brief of kaart en soms zonder woorden. Ben je Jarig? Dan mag je een mooie kaart inclusief fooi verwachten.

Neem oud ijzer mee van je klus, ook dit geld is voor jou!

 

Rijbewijzen | Cursussen

 

Indien je besluit langer bij ons te blijven dan 1 dag, wordt het je hoogstwaarschijnlijk aangeboden een klein Vrachtwagenrijbewijs te halen Op kosten van de Zaak! Ons wagenpark is namelijk voorzien van 3 grotere wagens waar een vrachtwagenrijbewijs voor nodig is en 3 kleinere wagens waar enkel een basis rijbewijs voor nodig is. Ook hebben wij een inmeetauto(tje). Deze is soms net wat makkelijker te parkeren dan een grote bus.

Ook vergoed je werkgever cursussen die jij graag wil volgen, op kantoor vindt je een lijst van alle beschikbare cursussen. Je mag hierbij denken aan glascursussen, communicatiecursussen of BHV. Vindt jij een cursus leuk die niet op de lijst staat, vraag hier gewoon om. Want ‘’nee’’ heb je en ‘’ja’’ kun je krijgen.

 

Team Koelewijn | Afdelingen

 

Bij Koelewijn is er een diversiteit aan collega’s: ouderen, jongeren, leerlingen, vakmensen, mannen en vrouwen. Wij tellen 2 afdelingen: Binnen- en Buitendienst.

Binnendienst | Deze bestaat uit 4 dames op Kantoor, waarvan er 1 fulltime werkt. De overige 3 werken parttime. Zij werken voornamelijk aan de administratie, bestellingen, offerteverwerking, klantenservice en planning. Hiernaast tellen wij onze Halmeester (1) ook mee in de Binnendienst, deze werkt fulltime en houdt zich voornamelijk bezig met het bewerken van glas (voorraad).

Buitendienst | Deze bestaat momenteel uit 8 stoere mannen, waarvan er 2 leerling zijn en opgeleid worden tot zelfstandig Glaszetter. 4 monteurs zijn zelfstandig en 2 zijn merendeels van hen tijd kwijt aan het Inmeten en het Verkopen van opdrachten. Hiernaast zijn onze collega’s van de Buitendienst voornamelijk bezig met het (de)Monteren en Afkitten van Glas. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Deze 2 afdelingen bij elkaar maken Team Koelewijn.

 

Glas (in)kopen voor jezelf?

 

Werk je bij ons en heb je o.a. glas voor jezelf, familie of vrienden nodig? Dan kun je voordelig aan je glas of houtwerk komen. Deze mag je kopen tegen (bijna) inkoopprijs, eventueel mag in overleg ook gebruik gemaakt worden van alle andere benodigdheden, nodig voor het zetten van glas. Als je geluk hebt en/of als je het lief vraagt, krijg je hulp van je collega’s met het zetten.

 

Doorgroeimogelijkheden | Verkopen | Leidinggeven | Participeren

 

Verkoper | De doorgroeimogelijkheden bij Koelewijn zijn eindeloos. Wanneer je de basiswerkzaamheden onder de knie hebt en je werkhouding goed is, kom je al een heel eind. Ook zijn wij goed in het spotten van verschillende talenten. Ben jij Klantvriendelijk en kun je goed luisteren naar de klant haar wensen? Misschien is het Inmeten en Verkopen van opdrachten wel wat voor jou? 

Leidinggeven | Heb jij van nature veel overwicht en goede invloed op anderen? Misschien kun je doorgroeien naar Leidinggevende Functie voor bijvoorbeeld grotere projecten of een andere verantwoording? Misschien kun je heel goed de rechterhand zijn van je werkgever?

Ondernemen | Echt eindeloos doorgroeien?! Wil jij Participeren in Glashandel Koelewijn B.V.? Zelfs daar kan en mag over nagedacht worden. Kleintjes worden groot en een Frisse Blik op het ondernemen en de manier van besturen doet soms wonderen. Leren ondernemen en daadwerkelijk ondernemen is een uitdagende keuze, wij ondersteunen jou daarin. Ondernemen in het vak waar je passie ligt is het allermooiste wat er bestaat.

 

Weekafsluiting | Biertje - Borreltje - Bitterballen

 

Altijd gezellig! Aan het einde van de werkweek sluiten wij met zijn allen af onder het genot van een biertje en bitterballen. Deze weekafsluiting wordt vaak goed gebruikt voor teambuilding, om stoom af te blazen en (leuke) nieuwtjes te delen.

!  S O L L I C I T E E R  .  N U  !

 

Solliciteren | Contact opnemen | Langs-wippen

 

Alles gelezen? Denk jij dat jij binnen ons Team goed kan aarden en dat Koelewijn jou een leuke en leerzame werkplek kan bieden? Ik zou zeggen: ‘’Solliciteer NU!’’. Wij ontvangen graag je werkachtergrond en je motivatie, deze mag je opsturen naar Daphne@GlashandelKoelewijn.nl. Ook zou je even kunnen bellen naar 033 299 63 63.

Langs-wippen op de Copernicusweg 7 in Bunschoten Spakenburg (3752 LZ) voor een kennismakingsgesprek mag (ook zonder afspraak) op elke Donderdag tussen 14:30 en 15:30 uur. Bunschoten Spakenburg ligt naast Amersfoort, dit is voor 75% ons werkgebied.

Lees hier meer over onze medewerkers 

Projecten

Bezig met laden...