Terug naar overzicht

Onze medewerkers

Koelewijn telt momenteel 8 medewerkers in de buitendienst, 1 medewerker in het magazijn en 5 medewerkers op kantoor. Wij hebben 2 adviseurs op het gebied van technische ontwikkeling en ondersteuning, 2 adviseurs speciaal glas (zonwering tussen triple- en dubbelglas, brandvertragend, geluidswerend, inbraakvertragend, kogelwerend en letselwerend- beloopbaar- interieur- exterieur- gehard- glas), 2 verkopers voor de aannemerij en op projectbasis en 2 verkopers voor de particulieren markt.

Vanwege de aantrek in de markt en de bijkomende groei welke onstaat hierdoor, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s welke kunnen ondersteunen in het magazijn of de buitendienst.

Jan, Manager Buitendienst

Ontmoet Jan, Manager Buitendienst. Kwam wij ons in dienst decennia’s terug en is van leerling glaszetter doorgegroeid naar zijn huidige functie. Jan ambieert het om in de toekomst Koelewijn groter en wellicht in het buitenland door te laten groeien. 

’Een grotere draai bij Koelewijn had ik mij niet kunnen voorstellen. Ik heb altijd een manager willen zijn in het bedrijf, maar had nooit gedacht dat mij deze functie een jaar geleden zou worden aangeboden. Ik moet veel leren, maar mijn doorzettingsvermogen werpt zijn vruchten af’’.

Wesley, Glasmonteur

Ontmoet Wesley, hij begon als een jonge leerling glaszetter die zich in de loop der jaren ontwikkelt heeft tot glasmonteur. Altijd in voor een geintje, maar wanneer het nodig is een enorme steun voor Koelewijn en haar medewerkers. 

’Waarom werken bij Koelewijn leuk is? De collega’s zijn vrienden geworden en door het werken in een familiebedrijf (ondanks dat het mijn eigen familie niet is), voelt het soms toch alsof je er helemaal bij hoort. Familie zijn de vrienden die je zelf uitkiest. Ik werk hier sinds 2010 en ik ben niet van plan weg te gaan. Verjaardagen, bruiloften, spontane borrels delen wij met elkaar!’’.

Chiel, Glaszetter, Schademonteur

Ontmoet Chiel, hij is einde 2017 bij ons in dienst gekomen. Hij heeft hiervoor een heel ander beroep beoefend en is klaar voor een nieuw beroep als glaszetter en schade monteur.

 "Ik ben hier net begonnen met werken en ik vind het nu al leuk. Het werk als glaszetter is voor mij een nieuwe uitdaging. Nu al ondervindt ik afwisselende werkzaamheden, hierdoor leer ik enorm. Het team wat mij meeneemt in deze leerfase doet enorm hun best om mij zo snel mogelijk het vak te leren’’.

Andre, Wesley  
Andre en Wesley    Daphne en Mike
     
 
 Marion, Peter en Wesley    Nadia, Andre, Jan en Roy
     

Projecten

Bezig met laden...