Terug naar overzicht

Onze medewerkers

 Bij Koelewijn is er een diversiteit aan collega’s: ouderen, jongeren, leerlingen, vakmensen, mannen en vrouwen. Wij tellen 2 afdelingen: Binnen- en Buitendienst.

Binnendienst | Deze bestaat uit 4 dames op Kantoor, waarvan er 1 fulltime werkt. De overige 3 werken parttime. Zij werken voornamelijk aan de administratie, bestellingen, offerteverwerking, klantenservice en planning. Hiernaast tellen wij onze Halmeester (1) ook mee in de Binnendienst, deze werkt fulltime en houdt zich voornamelijk bezig met het bewerken van glas (voorraad).

Buitendienst | Deze bestaat momenteel uit 8 stoere mannen, waarvan er 2 leerling zijn en opgeleid worden tot zelfstandig Glaszetter. 4 monteurs zijn zelfstandig en 2 zijn merendeels van hen tijd kwijt aan het Inmeten en het Verkopen van opdrachten. Hiernaast zijn onze collega’s van de Buitendienst voornamelijk bezig met het (de)Monteren en Afkitten van Glas. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!

Deze 2 afdelingen bij elkaar maken Team Koelewijn.

Vanwege de aantrek in de markt en de bijkomende groei welke onstaat hierdoor, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s welke kunnen ondersteunen in de buitendienst. 

Chiel en Menno zijn bij Koelewijn een koppel die veel schadeherstel en inmeetwerk verricht. Chiel is werkzaam bij ons sinds 2017 en Menno sinds begin 2019. Menno heeft Chiel als leermeestel en ontwikkeld zich snel van leerling tot Glaszetter.

  • 2017

 "Ik ben hier net begonnen met werken en ik vind het nu al leuk. Het werk als glaszetter is voor mij een nieuwe uitdaging. Nu al ondervindt ik afwisselende werkzaamheden, hierdoor leer ik enorm. Het team wat mij meeneemt in deze leerfase doet enorm hun best om mij zo snel mogelijk het vak te leren’’ aldus Chiel.

  • 2019

''Nog steeds heb ik het onzettend naar mijn zin bij Koelewijn. Zeker nu ik Menno mag opleiden merk ik een snelle ontwikkeling in technisch inzicht en persoonlijke groei. Het is gezellig met Menno en ook hij leert enorm snel. Nog even en hij is een zelfstandige Glaszetter'' aldus Chiel.

  • 2019

''Inmiddels heb ik een aantal collega's van de oude garde zien gaan en zijn er behoorlijk wat groentjes bij Koelewijn. Ik vindt het leuk de leerlingen te zien ontwikkelen, zo ben ik vroeger namelijk zelf ook begonnen'' aldus Mike.

     
     
     
     
     
     

Projecten

Bezig met laden...